Doa Untuk Zakar

By | December 15, 2021

Doa Untuk Zakar. Hendaklah membaca doa ini sebanyak 7 kali kepada air yang suam kemudian mandikanlah zakar anda. Atau celupkanlah tuala kecil (good morning towel) ke dalam air suam itu kemudian perahkan airnya dan bungkuslah zakar anda dengan tuala itu sehingga sejuk.

Doa Untuk Tahan Lama Ketika Bersetubuh GTK Guru
Doa Untuk Tahan Lama Ketika Bersetubuh GTK Guru from gtkguru.blogspot.com

Selain mengharap perlindungan, berdoa kepada allah swt juga merupakan suatu usaha untuk mendapatkan apa yang kita inginkan atau hal yang ingin kita tuju. Hendaklah membaca doa ini sebanyak 7 kali kepada air yang suam kemudian mandikanlah zakar anda air tersebut. Masalah ini juga dekenali sebagai (patah tandan) iaitu zakar anda terkulai layu ketika berjimak.

Setelah Doa Itu Diamalkan Dengan Rutin, Dan Rutin Pula Melakukan Tehnik Dengan Teh Basi, Tidak Disangka Hasilnya Seperti Yang Diharapkan.

Atau celupkanlah tuala kecil ke dalam air suam itu kemudian perahkan airnya dan bungkuslah zakar anda dengan tuala itu sehingga sejuk. Atau celupkanlah tuala kecil (good morning towel) ke dalam air suam itu kemudian perahkan airnya dan bungkuslah zakar anda dengan tuala itu sehingga sejuk. Selain menggunakan media teh basi, teman saya waktu itu juga melakukan dengan bantuan doa juga, untuk doanya kalian bisa baca pada artikel doa untuk memperbesar zakar.

Doa Penguat Zakar (1) Cubalah Kaedah Ini Untuk Menguatkan Zakar Anda Yang Lemah.

Bersama pasangan, kita bisa menumpahkan segala kasih sayang, hasrat dan juga rasa cinta kita kepadanya. 1.cubalah kaedah ini untuk menguatkan zakar anda yang lemah. Dec 02, 2010 · doa ini dibacai jika lemah zakar.

Cobalah Kaedah Ini Untuk Menguatkan Zakar Anda Yang Lemah.

Bismillahirrohamirrohiim doa ayat panjangkan zakar doa ayat panjangkan zakar ilmu zakar harimau aug 24, 2016 · mantra dan doa semula jadi merupakan warisan leluhur melayu, saya sendiri belum pernah mencoba. P anda kuat dan tahan lama puaskan istri di ranjang. Rasa bahagia, puas dan juga kehangatan kita rasakan.

Doa Kuat Zakar Versi Tiga Ini Banyak Diamalkan Sebagai Wirid Menjelang Tidur Dan Biasanya Dibaca Sebanyak 41 Kali.

Panduan shalat idul fitri 1442 h: Apalagi aktiviti seumpamaan ini merupakan bentuk ibadah kepada allah yang memberikan kita pahala. Tepat sebelum berhubungan intim dengan istri.

Cubalah Kaedah Ini Untuk Menguatkan Zakar Anda Yang Lemah.

Doa untuk zakar kurang tegang. Hendaklah membaca doa ini sebanyak 7 kali kepada air yang suam kemudian mandikanlah zakar anda air tersebut. Bahwa anda mampu memuaskan istri anda dan membuatnya bahagia malam ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *